25 maj 2019.
Det var då Viktor Claesson gjorde mål senast för Krasnodar.
Nu har han gjort det igen.

I juni förra året skadade sig Viktor Claesson i en EM-kvalmatch mot Spanien – en knäskada som höll honom borta från spel fram till den 18 augusti i år då han gjorde comeback mot Arsenal Tula i den ryska ligan.

Nu har han gjort mål för Krasnodar i den ryska högstaligan igen. När senaste fullträffen kom? Mot Rubin Kazan, den 29 maj i fjol.

Under fredagskvällen fick Claesson en boll till sig i straffområdet via en touch från en motståndare. Vad Claesson gjorde? Han tryckte till från nära håll och där och då var det 2-0 för Krasnodar mot Khimki. Dessförinnan hade Marcus Berg gjort 1-0 för hemmalaget, efter att ha satt dit sin egen straffretur.

Khimki hämtade upp till 2-2, innan Claesson återigen noterades för en fullträff när han gjorde 3-2 strax innan paus, den här gången stötte han in bollen från nära håll.

I andra halvlek var det dock inget snack om saken, Krasnodar gjorde hela fyra mål och vann till slut mötet med hela 7-2. Claesson noterades även för två assist innan han blev utbytt. En assist noterades även Kristoffer Olsson för.

Krasnodar är tabelltrea efter åtta spelade omgångar, två poäng bakom Zenit i topp.