Ryska Premier League

Marcus Berg har gjort sina två första mål för nya klubben Krasnodar.
Trots det föll laget i ryska ligan borta mot CSKA Moskva med 3-2.

Efter att Krasnodar hamnat i ett jobbigt 3-0-underläge i halvtid mot tabelltvåan byttes Marcus Berg in direkt efter paus.

Då hade CSKA Moskvas Fedor Chalov stått för matchen prestation då han i 37:e minuten bröt in från vänster och skickade in ett stenhårt skott i högra krysset.

Berg hade ännu inte gjort något mål för sin nya klubb sedan flytten från Al Ain och har också fått motta stark kritik, bland annat från egna supportrar.

Men i kvällens match smällde det i 57:e minuten. 33-åringen höll sig framme vid bortre stolpen på en hörna som via nickskarv gav Berg fritt läge att skjuta in reduceringen.

Tre minuter senare var det dags igen, denna gång med huvudet. Assisterad av Wanderson nickade Berg från svår vinkel bollen intill högra stolpen och känning i matchen. Men närmare än så kom inte Krasnodar som förlorade med 3-2.

Kristoffer Olsson spelade hela matchen för Krasnodar. Förlusten gör att laget ligger på fjärde plats i tabellen, tre poäng från ettan Zenit St. Petersburg.