Marcus Berg har missat flera matcher på grund av en ryggskada.
På torsdagen var svensken tillbaka på bänken för sitt Krasnodar – som förlorade mot Dinamo Moskva.

Marcus Berg har haft problem med en ryggskada på senare tid och den svenske landslagsanfallaren har därför missat flera matcher i den ryska ligan.

- Berg har rest till Tyskland för att undersökas av specialister där, sa Krasnodars tränare Murad Musaev tidigare i veckan.

I torsdagens ligamöte med Dinamo Moskva fanns dock Berg med på bänken, där han dock blev kvar hela matchen.

Krasnodar tog ledningen tidigt och gjorde också 2-0 tidigt i andra halvlek. Men senare i matchen kunde Dinamo Moskva göra tre mål och bortalaget vann därmed matchen.

I Krasnodar spelade Viktor Claesson från start och Kristoffer Olsson fick hoppa in i mitten av andra halvlek.

Berg, Olsson och Claesson är samtliga uttagna till de VM-kvalmatcher Sverige ska spela mot Georgien och Kosovo senare i mars samt till träningsmatchen mot Estland som också spelas under Blågults kommande landslagssamling.