Claesson låg bakom Krasnodars tredje raka seger

Ryssland

Viktor Claesson fortsätter att övertyga i Ryssland.
Under söndagen stod han för ett mål och en assist när Krasnodar tog tredje raka ligasegern.

För drygt en vecka sedan utsågs Viktor Claesson till månadens spelare i november av Krasnodars supportrar. Under söndagen stod han för en ny stark insats och låg bakom två av målen i 3-1-segern mot Amkar Perm.

Krasnodar tog ledningen tidigt och i den 32:a minuten spelade Viktor Claesson fram Ivan Ignatyev till 2-0. Den svenske mittfältaren gjorde sedan själv 3-0 i upptakten av den andra halvleken. Amkar Perm reducerade tio minuter senare men Krasnodar höll undan och tog tredje raka segern.

Publicerad 2017-12-10 kl 16:25