Efter debutmålet i Champions League - Berg målskytt igen när Krasnodar föll

Ryska Premier League

Krasnodar föll - men Marcus Berg är i god form.
Mot Zenit i ligan blev svensken målskytt för andra gången på två matcher.

Landslagsanfallaren Marcus Berg gjorde sitt första Champions League mål i karriären mot Sevilla tidigare i veckan. Mot Zenit St. Petersburg i ryska höstaligan kom Krasnodar-spelarens andra fullträff på lika många matcher.

Det var efter 17 spelade minuter som svenskens mål anlände. Huvuddomare Vladimir Moskalev pekade mot straffpunkten i Zenits straffområde och från elva meter var därefter berg säkerheten själv. Anfallarens avslut från elva meter gick till höger om målvakten Mikhail Kerzhakov.

Strax innan den första halvleken kunde gavs Artem Dzyuba möjligheten att kvittera i matchen från elva meter. Han missade dock den chansen, men kvitteringen skulle ändå komma - 20 minuter senare.

Daler Kuzyayev blev noterad för målet och lite mindre än en kvart senare fullbordade straffmissaren Artem Dzyuba Zenits vänding genom att stöta in sitt första mål för dagen.

Efter Dzyubas mål gjorde inhopparen Alex Sutormin 3-1, vilket blev matchens sista mål.

I Krasnodar, som efter matchen är tia i ligan, spelade även Viktor Claesson och Kristoffer Olsson från start.