Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
RYSSLAND

Holmén har hittat formen i Ryssland: "Ett av de bästa halvåren i karriären"

Foto: SCANPIX

Sebastian Holmén har växt fram till en ordinarie pjäs i Dynamo Moskvas backlinje sedan flytten från Elfsborg.
- Det sista halvåret har varit riktigt bra, ett av de bättre halvåren i min karriär, säger Holmén i Elfsborgs webb-tv-program Studio Elfsborg.

Efter säsongen flyttade Sebastian Holmén österut från Borås och Elfsborg till Ryssland och Dynamo Moskva. Efter en tuff start i klubben där Dynamo trillade ur högstaligan menar Holmén att han nu har hittat rätt.

- Det har varit lite upp och ner för mig. Jag kom dit när vi låg lite risigt till, och det slutade med att vi åkte ur högstaligan, tyvärr. Det är klart att de första månaderna var rätt tunga. Men nu leder vi andraligan rätt stort och jag spelar. Så sista halvåret har varit riktigt bra, ett av de bättre halvåren i min karriär, säger Holmén i Elfsborgs webb-tv-program Studio Elfsborg.

- Jag känner att jag har varit en av de bästa spelarna det här halvåret. Det får man vara nöjd med när man har varit i en klubb en så pass kort tid. Så det har varit om inte det bästa så i alla fall ett av de bästa halvåren i min karriär.

Holmén är öppen för att återvända till allsvenskan och Elfsborg igen senare i karriären.

- Det är tanken. Så är det, absolut. Förhoppningsvis kommer man ha många år till utomlands, det vet man aldrig, men när det väl är dags att flytta hem är det Elfsborg som gäller, säger han.

Holméns Dynamo Moskva toppar just nu den ryska andraligan fem poäng före tvåan FK Tosno efter 24 spelade omgångar, där Holmén spelat från start i 20 av dem.

Publicerad 2016-12-20 kl 16:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons