Ismael med mål och assist i debuten - även Claesson nätade

Ryska Premier League

Kalmars mittfältsstjärna Ismael blev under onsdagen klar för ryska Akhmat Grozny.
Succén blev omedelbar för brassen som hoppade in och gjorde både mål och assist för sin nya klubb.
Det räckte dock inte utan Krasnodar vann med 3-2, efter att Viktor Claesson stått för 2-1-målet.

Under onsdagen stod det klart att Ismael lämnar Kalmar för ryska Akhmat Grozny.

Brassen kastades i kväll direkt in i hetluften när han fick hoppa in i mötet mot Andreas Granqvist och Viktor Claessons Krasnodar.

Mittfältaren levererade direkt och kvitterade på frispark efter bara tre minuter på plan.

Viktor Claesson återgav dock Krasnodar ledningen bara minuter efter kvitteringen.

På övertid stod sedan Ismael för assisten till ytterligare en kvittering för Akhmat, men trots det lyckades Krasnodar återigen ta ledningen och Granqvist och Claesson gick segrande ur matchen.

Publicerad 2017-08-10 kl 22:23