POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
RYSSLAND
2v

Jordan Larsson om jämförelsen med pappa Henrik: ”En dag vill jag nå samma nivå”

Foto: Bildbyrån

Jordan Larsson presenterades av Spartak Moskva under fredagen.
Då fick han frågor om jämförelsen med pappa Henrik.
- Jag är redo att kriga, förbättra mig och en dag nå samma nivå som honom, säger Jordan enligt ryska Match.

Jordan Larsson genomförde under fredagen sin flytt från IFK Norrköping till Spartak Moskva. Det är anfallarens andra utlandsäventyr efter att han spenderade NEC Nijmegen.

Under första dagen fick han frågor om sin pappa Henrik, som hade en lång och framgångsrik karriär i klubbar som Celtic och Barcelona. Reportrar frågade då hur han känner över att ständigt bli jämförd med sin pappa.

- Pappa (Henrik Larsson) spelade i stora klubbar, vann Champions League. Men ni ska inte jämföra mig med min pappa, för jag har precis inlett min karriär. Men jag är hungrig för segrar, jag har höga ambitioner. Jag försöker inte själv att jämföra mig med honom, men jag är redo att kriga, förbättra mig och en dag nå samma nivå som honom, säger Jordan enligt ryska Match.

Anfallaren menar också att Henrik är väldigt glad över hans flytt till Moskva.

- Han vill att jag ska utvecklas som fotbollsspelare och han tror att den här flytten är ett steg i rätt riktning.

Svensken presenterades för klubben samtidigt som tre andra nyförvärv, bland annat VM-vinnaren André Schürrle. Larsson visades upp i tröja 23, med ”Jordan” på ryggen, vilket fick reportrarna på plats att fråga om basketikonen Michael Jordan, som spelade med det numret under sin framgångsrika karriär.

- Jag gillar mentaliteten som Michael spelade men och sättet han tog sig an träning, matcher och att alltid vilja bli bättre. Jag jämför inte mig själv med honom, han var en fantastisk idrottare men jag skulle vilja att konstant bli bättre som han blev, säger Jordan Larsson.

Publicerad 2019-08-03 kl 09:51
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå