Jordan Larsson stor derbyhjälte i första segern på en månad

Jordan Larsson blev stor derbyhjälte i Ryssland.
Anfallaren hoppade in och stod för två mål mot Lokomotiv Moskva.
Det innebar att Spartak bärgade första segern i ligan sedan i augusti.
- Vilken match, säger Larsson enligt ryska sajten Sport-Express.

Förre IFK Norrköping-anfallaren Jordan Larsson, 22, har under inledningen av säsongen imponerat med två mål på nio ligamatcher och stod även under söndagen för en avgörande prestation i Spartak Moskvas derbymöte med Lokomotiv Moskva i Ryssland.

Larsson hoppade in i den 55:e minuten och stod i slutet av matchen, inom loppet av två minuter, för två mål till slutresultatet 3-0. Larsson satte vid första målet ett inspel i nät, medan det andra målet var en kylig placering efter inspel i straffområdet.

- Vilken match! Jag är glad över att ha gjort två mål, men det viktigaste är att vi tog tre poäng. Nu ska vi fortsätta att jobba hårt, säger Larsson enligt ryska sajten Sport-Express.

Därmed bärgade Spartak första segern på över en månad och första segern i ligan sedan i slutet av augusti. Spartak är nu sjua i ligaspelet. Larsson är numera noterad för fyra mål på tio ligamatcher i Ryssland.

Publicerad 2019-10-27 kl 16:26