Jordan Larssons succé - målskytt igen i Spartaks seger

Ryska Premier League

Två mål på två ligamatcher.
Jordan Larsson sänkte på fredagen Akhmat Groznyj i Ryssland.

Jordan Larsson, 23, inledde i förra veckan det ryska ligaspelet med att bli målskytt i Spartak Moskvas premiärmatch mot Sotji (2-2) på hemmaplan. På fredagskvällen slog anfallaren till igen, men den här gången från straffpunkten mot Akhmat Groznyj.

Larsson, som spelade från start, gav i den 52:a minuten sitt lag ledningen på straff, då han var kylig genom att sätta bollen i motståndarmålvaktens vänstra hörn. 23-åringen satte även redan i den 17:e minuten bollen i nät, men det målet blev dock bortdömt för hands på svensken. Larsson tog först avslut på en täckande spelare och fick sedan bollen på ena armen innan han satte bollen i mål.

Därmed fick Larsson, som blev utsedd till matchens lirare, vara nöjd med ett mål den här kvällen när Spartak i slutändan vann med 2-0 och bärgade säsongens första seger i ligaspelet. Larsson blev utbytt i den 83:e minuten och är nu noterad för två mål på två ligamatcher den här säsongen i Ryssland.

Spartak Moskva ställs härnäst på onsdag mot Ufa i ligaspelet.

Publicerad 2020-08-14 kl 21:56