Ryska Premier League

Assist och seger.
Jordan Larsson firade sin födelsedag på bästa sätt.

Den ryska ligan är tillbaka och i omstarten drabbade Jordan Larssons Spartak Moskva samman med Arsenal Tula. Då fick svensken jubla på sin 23-årsdag.

Spartak Moskva tog ledningen precis före paus och 20 minuter i andra halvlek utökade man sin ledning. Spartak gjorde också 3-0 - och det målet låg Jordan Larsson i allra högsta grad bakom. Anfallaren slog en läcker passning med utsidan av foten till lagkamraten Ezequiel Ponce, som sedan kunde storma mot bollen och dunka bollen i nät.

Arsenal Tula skapade nerv mot slutet med två reduceringsmål, men Spartak lyckades hålla undan och vinna med 3-2.

Spartak Moskva ligger för tillfället på sjätteplats i ryska ligan. Laget har sju ligamatcher kvar att spela.