Larsson tillbaka från skada - målskytt direkt i Spartaks vinst

Ryska Premier League

Under januariturnén utgick Jordan Larsson skadad.
I Spartak Moskvas vinst mot aremeniska Arat FC var Larsson tillbaka och punkterade matchen med sitt 3-1-mål.

Ryska ligan har för tillfället ett uppehåll fram till slutet på februari och Jordan Larssons Spartak Moskva är på träningsläger för att slipa på formen till seriestarten.

Under januariturnén skadade Jordan Larsson sig i matchen mot Moldavien, men under söndagen var 22-åringen tillbaka i match - och slog till direkt.

Första halvleken i Spartak Moskvas träningsmatch mot aremeniska Ararat FC slutade 1-1 där allt var öppet inför de avslutade 45 minuterna. I andra halvlek stod Spartak för de bästa chanserna som också genererade i ett ledningsmål innan Jordan Larsson punkterade matchen med sitt 3-1-mål i den 89:e matchminuten.

Ryska Premier League sparkas återigen igång fredagen den 28 februari där Jordan Larssons Spartak Moskva ställs mot Dynamo Moskva.

Publicerad 2020-02-16 kl 18:50