Oavgjort för Spartak Moskva – Larsson straffsumpare

Ryska Premier League

Målskytt från straffpunkten senast.
Under onsdagen fick Jordan Larsson chansen från elva meter igen – men brände möjligheten.

Jordan Larsson, 23, inledde nyligen det ryska ligaspelet med att göra mål i Spartak Moskvas premiärmatch mot Sotji (2-2) på hemmaplan. Därefter slog anfallaren till igen i matchen därpå, mot Akhmat Groznyj, när han hittade nätmaskorna från straffpunkten.

I onsdagens möte med Ufa fick Larsson på nytt chansen att måla för sitt Spartak Moskva – även den här gången från straffpunkten. Den svenske anfallaren sköt lågt i målvaktens högra hörn, som dock fick fingrarna på bollen och kunde tippa ut bollen.

Missad chans till kvittering alltså, då Ufa tog ledningen redan efter två minuters spel. Men Spartak kom igen och kvitterade efter 18 minuter genom Ezequiel Ponce. Fler mål i matchen blev det inte, som slutade 1-1.

Larsson blev utbytt med sju minuter kvar av ordinarie tid.

Härnäst ställs Spartak Moskva mot Lokomotiv Moskva i ligaspelet.