POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
RYSSLAND

Officiellt: Emil Bergström lämnar Rubin Kazan

Foto: Bildbyrån.

Emil Bergström lämnar ryska Rubin Kazan.
Parterna har enats om att bryta kontraktet.
Det skriver klubben på sitt Twitterkonto under fredagen.

Den förre Djurgården-spelaren Emil Bergström skrev vintern 2016 på för den ryska klubben Rubin Kazan, och han lämnade då Stockholmsklubben. Men redan ett år senare blev han utlånad till schweiziska Grasshoppers, vilka han representerat fram tills nu.

Det blir dock ingen återkomst till Ryssland. Under fredagen meddelar Rubin nämligen att parterna enats om att avsluta kontraktet - och Bergström är därför fri att söka sig till en ny klubb.

”Kontraktet med den svenske försvararen har avslutats efter en ömsesidig överenskommelse. Vi tackar Emil för tiden han tillbringat i klubben och önskar honom lycka till i den fortsatta karriären.”, skriver klubben. 

Bergström själv öppnade, i en intervju med Fotbollskanalen i slutet av maj, för att leta efter en ny klubb då låneavtalet med Grasshoppers löpt ut. 

- Vi får väl se, det är en diskussion, men det är som jag säger att jag är Grasshopper-spelare fram till sista juni och efter det har jag kontrakt ett år till med Rubin. Om det händer något annat under den tiden får vi se. Det blir kul att se om det händer något under den tiden, sa han då.

Emil Bergström gjorde en träning med den svenska VM-truppen i Stockholm i juni, då Filip Helander blivit sjuk.

Publicerad 2018-07-13 kl 17:14
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå