POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Officiellt: Hadzikadunic klar för rysk klubb

Foto: Bildbyrån

Trelleborgs Dennis Hadzikadunic, utlånad från Malmö FF, lämnar allsvenskan.
Backen har skrivit på ett femårskontrakt med ryska Rostov, meddelar klubben på sin hemsida.

Dennis Hadzikadunic har den säsongen varit på lån från Malmö FF till Trelleborg. Lånet gällde över hela säsongen, men MFF har haft möjligheten att bryta det efter halva tiden, när transferfönstret öppnar den 15 juli. I veckan rapporterade FotbollTransfers att MFF var överens med ryska Rostov om ett pris på runt tio miljoner kronor för 20-åringen. Och Trelleborgs Allehanda skrev senare att han var på plats i Ryssland.

- Han är någonstans och jag förmodar, utan att veta, att om uppgifterna stämmer att Malmö och Rostov är överens, så borde det vara så att han diskuterar sitt eget där. Det är ju en fråga som vi inte äger om man säger så. Dennis tränade som han skulle i går och sedan meddelade han mig att han inte kunde vara här i dag och det gav jag mitt godkännande till. De är saker som måste lösas och sådär. Det är så det fungerar eftersom att det ligger i vårt intresse att veta också, så vi får ge honom den tiden. Han har fått tillåtelse av mig att kolla upp det för att sedan lämna besked, sa TFF-tränaren Patrick Winqvist till Fotbollskanalen då. 

Nu offentliggör Rostov värvningen av Hadzikadunic. På sin hemsida meddelar den ryska klubben att backen skrivit på ett femårskontrakt.

Under våren blev det tio allsvenska matcher för Hadzikadunic.

Publicerad 2018-07-12 kl 19:06
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå