Tidigare MFF-talangen målskytt - första fullträffen i ligan

Ryska Premier League

Den tidigare MFF-spelaren Dennis Hadžikadunić har nätat i ryska ligan.
Det efter ett nickmål mot Ufa under kvällen.

För två somrar sedan lämnade Dennis Hadžikadunić Malmö FF. Den nu 21-årige försvararens flyttlass gick till ryska ligan och FK Rostov. Svensken har under sin tid i klubben fått spela över 20 ligamatcher, men inga mål har han mäktat med, tills ikväll.

Mot FC Ufa på bortaplan öppnade Hadžikadunić målskyttet. Efter en hörna från lagkamraten Evgeni Chernov knoppade mittbacken kraftfullt in matchens första mål. Fullträffen anlände tio minuter innan paus, vilket gjorde att hans Rostov kunde gå till halvtidsvilan i ledning, 1-0.

Sedan gick det utför.

Efter två baklängesmål inom loppet av sju minuter i mitten på den andra halvleken föll Dennis Hadžikadunić lag till slut med 2-1 på hemmaplan.

Rostov ligger för närvarande femma i den ryska ligan, vilket innebär kval till Europa League. Antalet ligamatcher som återstår är tre stycken för de gulklädda från sydvästra Ryssland.