Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
RYSSLAND
14v

Uppgifter: Efter överfallet - Kokorin hålls i fängelse till december

Foto: Bildbyrån

Aleksandr Kokorin och Pavel Mamajev gick till attack på ett café.
Nu rapporterar ryska medier att Kokorin kommer att hållas i fängelse fram till den 8 december, då domen faller.
- Jag skulle vilja be om ursäkt för mitt ovärdiga agerande, säger Kokorin enligt Russian Football News.

Aleksandr Kokorin och Pavel Mamajev, till vardags i Zenit respektive Krasnodar, ställde i måndags till med skandalscener på ett fik i Moskva. Några timmar tidigare hade duon överfallit en man och vandaliserat en bil.

På bilder från caféet ses Kokorin slå en stol mot en man som till vardags arbetar på näringsdepartementet – och tumultartade scener där både Kokorin och Mamajev är inblandade utbryter.

Under torsdagen framträdde Kokorin i rätten. Zenit-stjärnan var då ångerfull.

- Jag skulle vilja be om ursäkt för mitt ovärdiga agerande. Jag är väldigt skamsen, framför mina föräldrar, min klubb, mina fans. Jag uppträdde oacceptabelt. Jag kommer att göra allt för att få förlåtelse och gottgörelse. Snälla beröva mig inte på min frihet, sa Kokorin enligt Russian Football News.

Enligt sajten så kommer Kokorin nu att hållas häktad fram till den 8 december då han ska få sitt straff för måndagens händelser. Enligt Tass, som varit i kontakt med inrikesdepartementet, så riskerar duon upp till sju år i fängelse.

Kokorin spelade så sent som i söndags för Zenit när han hoppade in i halvtid i 2-1-segern mot Mamajevs Krasnodar (Mamajev gjorde Krasnodars mål på straff). Tre dagar tidigare gjorde han matchens enda mål mot Slavia Prag i Europa League. Totalt har det blivit tre inhopp för Kokorin i ligan, ett i den inhemska cupen och ett i Europa League.

Nu blir det alltså en lång frånvaro från planen för Kokorin.

Publicerad 2018-10-11 kl 20:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons