Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EMDAMGAMMALRYSSL

TV: Kaos i Warszawa - 10 skadade och 100 gripna

Tisdagskvällens drabbning mellan Polen och Ryssland är rejält uppladdad och tyvärr hamnar oroligheterna utanför planen i fokus. Kolla bara in när de ryska fansen anländer till Warszawa!

Ryska fansen har fått ett rykte om sig att vara stökiga och våldsamma. Efter videon där en grupp ryssar gav sig på polska säkerhetsvakter har stämningen inför Polen-Ryssland-matchen under tisdagskvällen väckt stor oro.

Dagarna inför matchen har ryktena gått att de ryska fansen ska marschera in i Warszawa och ryktena har även kopplats ihop med ett stökigt beteende.

De senaste rapporterna från Warszawa berättar att både de polska och ryska fans har kolliderat med flera rapporterade bråk och hittills har många människor skadats. Enligt ryska Russia Today så har en rysk supporter dödats, men enligt polska uppgifter stämemr det inte.

Polisen i Warszawa använder vattenkanoner mot de våldsamma fansen och enligt uppgift använder de även gummikulor mot de värsta våldsverkarna. Hittils har det rapporterats in 10 skadade och över 100 gripna.

Det har även rapporterats om att ryska fans kastat stenar mot den polska polisen.

20 000 ryssar förväntas komma till Warszawa inför matchen.

Publicerad 2012-06-12 kl 20:20
Annons
Annons
Annons