POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

TV: Magnus Eriksson om tuffa pressen i Dif: "Det är något som vi älskar att leva med"

Nästa

Avbryt
Försök igen

I avsnitt sju av Säsongsstart Allsvenskan pratar Djurgårdens stjärnor om de högt ställda kraven som finns på spelarna, och vad som sker när de inte lever upp till förväntningarna.
- Krav ska finnas i en klubb som Djurgården, säger Magnus Eriksson.

Det sjunde avsnittet av programmet Säsongsstart Allsvenskan, som på nära håll följer Djurgårdens försäsong, är här.

I avsnittet får vi följa med laget runt årets första tävlingsmatch mot Degerfors i svenska cupen. En match som Dif förväntades vinna, men inte lyckades med. Spelarna pratar om de högt ställda kraven som finns i klubben och hur de hanterar det.

- Krav finns. Och krav ska finnas i en klubb som Djurgården. Vi har höga krav på oss själva, vi har höga krav från våra supportrar, våra medlemmar, vårt tränarteam. Från alla runt Djurgården egentligen. Det är något som vi älskar att leva med, säger Magnus Eriksson.

Kerim Mrabti:

- Det är medgångar och motgångar i nästan varje lag. Och Djurgården är en så pass fin och anrik klubb att där gäller det att ha stora krav på sig själv och även på laget. Har man en motgång som gör att det går lite dåligt så ska det inte kunna trassla till det för en hel säsong. Utan det gäller att kunna återhämta sig och komma tillbaka och ta reda på vad man gjorde för fel. Och sen därifrån jobba på det. Men man har haft olika stunder, det är klart att det blir lite grejer som sker runtom klubben. Allt från vänner, familj och fans som blir lite; 'vad är det som sker, vad är det som händer?' Men för mig så blickar jag lite mer mot de bästa stunderna än att se de negativa.

Se avsnitt 7 av Säsongsstart Allsvenskan i spelaren ovan.

Se avsnitt 1 här!

Se avsnitt 2 här!

Se avsnitt 3 här!

Se avsnitt 4 här!

Se avsnitt 5 här!

Se avsnitt 6 här!

FAKTA

Om Säsongsstart Allsvenskan

Inför förra säsongen var det premiär för Säsongsstart Allsvenskan - serien som produceras av Svensk Elitfotboll i samarbete med Svenska Spel och ger en unik inblick i ett allsvenskt lags förberedelser inför det nya året. Under premiärsäsongen var det Örebro SK som punktmarkerades.

Nu är Säsongsstart Allsvenskan tillbaka och den här gången är det Djurgården som står i fokus.

Publicerad 2017-03-27 kl 10:00
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå