POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

TV: Mrabti om tajta vänskapen med Radetinac: "Kan gråta ihjäl mig för han är så rolig"

Nästa

Avbryt
Försök igen

I Säsongsstart Allsvenskan berättar Kerim Mrabti och Haris Radetinac om hur nära de kommit varandra i Djurgården. Bland annat kunde Radetinac inspirera lagkamraten att komma tillbaka efter korsbandsskadan.
- Jag fick den moralen som han hade att det här inte ska kunna stoppa mig, säger Mrabti.

Det tredje avsnittet av Säsongsstart Allsvenskan, som punktmarkerar Djurgårdens uppladdning inför säsongen, är här. Den här gången berättar Kerim Mrabti och Haris Radetinac om deras tajta vänskap.

- Jag och Kerim har kommit varandra nära. Det är mest han som jag umgås med på fritiden, säger Radetinac.

Mrabti:

- Haris var en av de personerna jag kom närmast när jag kom till Djurgården direkt. Vi klickade väldigt fort och det har blivit så att jag har lärt känna hela hans familj och alltihopa och kommit in i den delen så att man känner sig själv som en familjemedlem med Haris. Det kan vara stunder som man kan gråta ihjäl sig för att han är så rolig.

Radetinac har haft dubbla korsbandsskador de senaste säsongerna. Inför säsongen 2016 råkade Kerim Mrabti ut för samma sak, och tog då inspiration av sin lagkamrat.

- Från första minuten när jag fick veta att korsbandet var av så var Haris den första personen som ringde mig. Vi pratade direkt och jag vet inte riktigt om jag var i chock eller inte då men jag kommer ihåg att jag skrattade i telefonen och han var lite förvånad, säger Mrabti.

- Haris var den personen jag kunde se upp till att han ser liksom ut att kunna vara tillbaka på banan när som helst och nu ska jag också visa det. Och fick den moralen som han hade att det här inte ska kunna stoppa mig.

Avsnitt 1 hittar du här!

Avsnitt 2 hittar du här!

FAKTA

Om Säsongsstart Allsvenskan

Inför förra säsongen var det premiär för Säsongsstart Allsvenskan - serien som produceras av Svensk Elitfotboll i samarbete med Svenska Spel och ger en unik inblick i ett allsvenskt lags förberedelser inför det nya året. Under premiärsäsongen var det Örebro SK som punktmarkerades.

Nu är Säsongsstart Allsvenskan tillbaka och den här gången är det Djurgården som står i fokus.

Publicerad 2017-03-13 kl 11:00
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå