Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SÄSONGSSTART

TV: Få en unik inblick i Djurgårdens försäsong

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Säsongsstart Allsvenskan är tillbaka. Inför säsongen 2017 kommer du här på Fotbollskanalen  kunna följa med in i Djurgårdens omklädningsrum för en unik inblick i uppladdningen.

Inför förra säsongen var det premiär för Säsongsstart Allsvenskan - serien som produceras av Svensk Elitfotboll i samarbete med Svenska Spel och ger en unik inblick i ett allsvenskt lags förberedelser inför det nya året. Under premiärsäsongen var det Örebro SK som punktmarkerades.

Nu är det dags igen. I mars kommer du att få en unik inblick i Djurgårdens försäsong, bland annat med nye tränaren Özcan Melkemichels första dagar på jobbet.

- När vi fick frågan om att vara med i Säsongsstart så kände vi direkt att det här vi vill vara med på. Vi tror på öppenhet och är också övertygade om att våra supportrar kommer att uppskatta vårt deltagande. De får en unik inblick i hur det är att driva en så stor förening som Djurgården, säger sportchefen Bosse Andersson till allsvenskan.se.

Från Sef:s sida är programmet viktig för att supportrarna ska känna delaktighet i elitföreningarna.

- Vi är en liga med lag och spelare som finns och vill finnas nära våra supportrar. Detta är ett sätt att bjuda in till en ännu närmare delaktighet om hur det går till i en klubb inför en säsong, säger Sef:s generalsekreterare Mats Enquist.

Säsongsstart Allsvenskan 2017 sänds i åtta tiominutersavsnitt på allsvenskan.se, Diftv.se och här på Fotbollskanalen. Premiär är den 9 mars. Fjolårets säsong finns att titta på här.

Publicerad 2016-12-22 kl 11:42
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons