Då fick Sion-svensken starta i mötet med Young Boys.

Mattias Andersson, 21, bytte i somras klubb från Juventus till Sion. Mittbacken fick därefter starta i ligamötena med FC Zürich och FC Lugano, men ådrog sig sedan en skada som höll honom borta från spel.

Sedan en tid tillbaka är mittbacken hel och frisk och den tidigare MFF-spelaren har matchats en del i klubbens andralag. Men nu har han gjort comeback även i A-laget.

När FC Sion ställdes mot Young Boys under söndagen fick Andersson förtroende från start och det var hans första framträdande i representationslaget sedan den 11 september 2019.

Andersson och hans lag fick dock en jobbig start på matchen då man redan efter tre minuter var i ett 2-0-underläge. FC Sion repade dock mod och reducerade samt kvitterade inom loppet av 20 minuter. Innan den första halvleken var färdigspelad hann dock Young Boys återta ledningen genom att göra 3-2, vilket också var ställningen i halvtid.

I den andra halvlek gjorde Sion 3-3, men det var Young Boys som fick sista ordet och vann med 4-3.