Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Chelsea ger £30m för Torres - är det tillräckligt?

Sillybloggen

Loic Remy ser ut att vara klar för Liverpool, vilket får ses som ett smart drag av Roy Hodgson. Remy är en bra anfallare som håller något högre klass än N’Gog och som därför fungerar både som kompetent back-up till Torres eller som partner i en 4-4-2-uppställning.

Men det är ju utifrån en hypotes att Torres faktiskt stannar. Nu uppger goal.com – vars trovärdighet förvisso kan ifrågasättas – att Chelsea vill lägga ett bud på £30 miljoner för Torres. Liverpool kan få ytterligare £20 miljoner senare, beroende på hur mycket den skadebenägne spanjoren kan spela. Eftersom Liverpool inte har någon som helst garanti att de får de extra tjugo miljonerna, är £30 miljoner verkligen tillräckligt? Torres har sina bästa år framför sig, Liverpool kan säkerligen få ungefär lika mycket om ett par också och hans kvalitet är väl i det närmaste oersättlig.

Även om man spenderar de där trettio miljonerna väl, är det svårt att se att Liverpool inte skulle förlora rent sportsligt. Men då utgår man ju visserligen från att Torres är frisk, vilket inte alltid är fallet.

Annons

Är det någon som tror – eller tycker – att Liverpool borde acceptera ett eventuellt erbjudande från Chelsea?

Uppdatering (regards to ‘Trashmore’): Torres inte till salu, enligt Roy.

– Han är en Liverpoolspelare och vi vill att han ska förbli en Liverpoolspelare. Han är inte till salu och vi tar inte emot några bud på honom.

End of story, då?

/Oscar Broström

Publicerad 2010-07-16 17:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto