Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Vad händer med Balotelli? - City erbjuder Robinho

Sillybloggen

Chelsea uppges nu ge sig in racet om att värva Inters supertalang Mario Balotelli, och agent Mino Raiola säger att det är fler storklubbar än Manchester United och Manchester City som är intresserade av honom.

– Jag har haft kontakt med några lag men vilka det är håller jag för mig själv, sa agenten.

– Om Chelsea är intresserade? Ja, varför inte.

Huruvida det faktiskt är så eller inte går bara att sia om. Klart verkar dock vara att Balotelli kommer att lämna Inter, frågan är bara vilken klubb som vore smartast för honom själv att gå till? Spelarens talang går inte att ta miste om. Han har all potential att bli en superstjärna och om han utvecklas åt rätt håll kommer alla dessa storklubbar att stå, om några år, och önska att de var klubben som köpte honom.

Balotelli har ju dock vissa problem med sitt humör, minst sagt. Och att en spelare har huvudet med sig brukar ofta vara en nyckel till att du ska ta de sista stegen mellan talang och en spelare som avgör stormatcher på den högsta nivån. Så vad ska han göra? Var ska han gå? Vem kan ta hand om honom bäst? Gör han rätt om han lämnar Italien?

Annons

/Oscar Broström

Publicerad 2010-07-18 01:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto