Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Chelsea bjuder 300 miljoner för Neymar - Ronaldinho till LA Galaxy

Sillybloggen

Enligt superagenten Andrea D’Amico är Los Angeles Galaxy det mest sannolika alternativet om Ronaldinho väljer att flytta från Milan. D’Amico företräder inte Ronaldinho själv, men har god insyn i klubben sedan han bland annat jobbat med Gennaro Gattuso och Luca Antonini.
– För tillfället är Galaxy det enda alternativet, säger han till TMW.

Chelsea jagar den brasilianska Santos-talangen Neymar. Enligt The Express förebereder engelsmännen ett bud på omrking 25 miljoner pund.
18-åringen anses som en av de mest spännande talangerna i världen och han gjorde tolv mål förra säsongen. Om Chelsea lyckas knyta till sig Neymar ryktas det om att man tänker låna ut honom till West Ham nästa säsong, för att brassen ska kunna anpassa sig till det engelska klimatet.

Sampdoria har hört sig för om de kan låna City-slovaken Valdimir Weiss. Enligt News of the World skriver att Roberto Mancini är villig att släppa iväg 20-åringen till Italien för att ge honom mer speltid.

Annons
Publicerad 2010-07-19 20:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto