Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

"Mourinho vill värva Zlatan"

Sillybloggen

Jose Mourinho vill stjäla Zlatan Ibrahimovic från Barcelona. Det är spanska El Mundo Deportivo som skriver att portugisen vill bygga sitt anfall kring Zlatan. De två har ju en historia ihop efter tiden i Inter, och enligt den spanska tidningen ska Mourinho tycka att Ibra skulle passa utmärkt in i Real Madrid.

Det är väl ryktet vi gått och väntat på, eller? Det kändes som att det var mer eller inte obligatoriskt att det skulle blossa upp, förr eller senare. Åtskilliga gånger har ju agenten Mino Raiola förnekat och dementerat alla rykten och spekulationer om att Barcelona vill sälja Zlatan eller att Zlatan vill flytta från Barcelona.

Senast igår sa han att “Zlatan gör som han vill”.

Man kan ju dock fråga sig vad Barcelona och Pep Guardiola vill. Den där presskonferensen var synnerligen konstig. Varför skulle Pep lägga valet i händerna på Zlatan, om det var så att han verkligen, verkligen ville behålla honom? Säg att Real Madrid skulle lägga ett bud på Zlatan (de har i och för sig tillräckligt med anfallare) och Barcelona accepterar det budet. Skulle Zlatan tacka nej till Real Madrid i det läget?

Annons

Grundtipset består ju dock: Zlatan blir kvar.

/Oscar Broström

Publicerad 2010-07-22 12:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto