Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Maicon: "Jag går gärna till Real"

Sillybloggen

Happy to stay, happy to go. Maicon säger i en intervju med brasilianska Radio Globo att han inte skulle ha något emot att återförenas med Mourinho i Real Madrid, men också att han gärna stannar i Inter.

– Om jag lämnar gör jag det med högt huvud och jag skulle vara glad hur det än går. Madrid? Jag har jobbat med Mourinho och skulle gärna göra det igen. Jag skulle gå till Madrid, men det hänger inte på mig.

– Jag skulle vilja stanna i Inter. Jag skulle inte bli frustrerad över det eftersom klubben har gett mig möjlighet att synas på den internationella scenen.

Enligt La Gazzetta dello Sport vill Inter ha upp emot €30 miljoner för Maicon, samtidigt som Real Madrid uppges vara villiga att ge 22. Därtill ska Maicon kräva en ganska saftig lön, vilket ska få Madridklubben att backa lite.

– Klubben måste noggrant väga var vi står ur en ekonomisk synvinkel, ska Emilio Butragueno, klubbdirektören, ha sagt när han fick frågan om Maicon.

Annons

Stalltipset: Maicon stannar. Real Madrids behov av en högerback är inte jättestort, samtidigt som Inter kan sätta en hög prislapp utan att oroa sig för att uppröra spelaren i fråga, som ju gärna stannar. Eller vad tror ni?

/Oscar Broström

Publicerad 2010-07-23 18:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto