Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ciao Italia för Gattuso - men Rossi och Macheda då?

Sillybloggen

Gennaro Gattusos framtid är osäker, säger hans agent. Två klubbar, Al-Ahly och Olympiakos, är intresserade av italienaren, vilket alltså skulle kunna innebära att han kan bli klubbkamrat med Mellberg. Milan är förstås fortfarande ett alternativ, men det återstår att se hur det blir.

– Nästa vecka kommer det Gattuso och Galliani träffas och bestämma framtiden, sa Pasqualin till Sky Sports Italia.

En annan italienare vars framtid är oklar är Villarreals Giuseppe Rossi. Spelaren i fråga trivs i Spanien, men om en storklubb kommer och knackar på dörren, kan det bli aktuellt att röra på sig.

– Situationen är enkel, han kommer endast att lämna Villarreal, där han trivs, för en stor europeisk klubb, säger hans agent.

Ska vi ta en till spelare från Italien? Jo, för fan – det gör vi. Federico Machedas agent har också tagit tillfälle att snacka lite med pressen och har dementerat alla rykten om att Macheda kan lämna United.  

Annons

– Federico är högt aktad av United så han kommer inte att gå, faktum är att han ser framemot den nya säsongen väldigt mycket.

Bad-a-bing, då fick vi det ur världen. Vad tror ni händer? Om Milan vill släppa Gattuso verkar ju Olympiakos som ett troligt alternativ, för han lär väl inte vilja spela i en annan italiensk klubb? Giuseppe Rossi har ju ett till steg i karriären att ta, och Inter uppges vilja ha honom, så snart de lycka de sälja Balotelli. Macheda har ju ryktats till en del Serie A-klubbar och skulle väl må bra av att bli utlånad och få speltid.

Publicerad 2010-07-24 14:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto