Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Juve lånar Adebayor - och Wenger har värvat färdigt framåt

Sillybloggen

Eduardo ut. Då började den brittiska pressen att spekulera kring om Arsenal och Arsene Wenger kommer att värva en ny anfallare. Skulle inte tro det, var Wengers svar.

– Vi har fortfarande Robin van Persie och Nicklas Bendtner som inte har anlänt till truppen, och nu har vi även Marouane Chamakh, säger Wenger.

Wenger säger däremot att de har för få backar i truppen nu och att de vill förstärka där. Är Phil Jagielka spelaren som Arsenal vill ta in? Det är svårt att hitta en mer optimal lösning. Fortfarande rätt ung, massor av PL-rutin som Arsenal behöver och dessutom en förbannat bra mittback, bara knäna håller.

Juventus tittar för övrigt på tidigare Arsenalspelaren och nuvarande Man City-anfallaren Emmanuel Adebayor. Det är Il Corriere Dello Sport som uppger att Juve kommer att försöka sig på ett sista bud – 40 miljoner euro –  på Wolfsburgs Edin Dzeko. Om den tyska klubben fortfarande ger nobben, kommer Juventus att försöka låna Adebayor från City.

Annons

På tal om Wolfsburg. Jo, det har ju varit klart länge, men är det inte lite sjukt att de har värvat både Simon Kjaer och Arne Friedrich i sommar? Klassvärvningar av en klubb som såg ut att sjunka kraftigt efter den där fantastiska 08/09-säsongen. Tänk om man får behålla Dzeko också. Hur långt räcker laget då, 10/11?

/Oscar Broström

Publicerad 2010-07-24 11:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto