Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

O’Neill hotar att sluta om Villa säljer Ashley Young

Sillybloggen

Enligt Sunday Mirror är Martin O’Neill trött på alla spekulationer kring hans spelare i Aston Villa. James Milner har kopplats ihop med Manchester City hela sommaren och den vindsnabbe yttern Ashley Young har samtidigt haft Liverpools och Tottenhams blickar på sig. O’Neill har tidigare sagt att han absolut inte tänker sälja Young och går klubben bakom ryggen på honom på grund av pengarna – lämnar han sin managerpost.
Martin vill bygga vidare på Villas form sedan förra året och säljer klubbens hans nyckelspelare kommer det sätta käppar i hjulet för hans ambitioner, säger en källa till den brittiska tidningen.
Ashley Young är ovärderlig för Martin och säljer Villa honom kommer att han att lämna klubben.

Ashley Young har tidigare sagt att han gärna förlänger med Aston Villa.

Arsenal kommer inte att värva veteranmålvakten David James som ersättare till ratade Manuel Almunia. Istället kopplas Gunners ihop med det tidigare United-ryktet Maarten Stekelenburg i Ajax. Tidigare har även Arsene Wenger varit sugen på Fulhams Mark Schwarzer, men den affären verkar ha gått om intet.

Annons
Publicerad 2010-07-25 12:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto