Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Kaka&Co - ryktesexplosion runt Inter

Sillybloggen

Leonardo är ny Intertränare, och i kölvattnet efter hans anställning ligger det en hel del smaskiga julrykten om spelarköp och guppar.

Kanske inte det mest troliga, men det mest intressanta ryktet är det som placerar Kaka i Inter. Kaka som värvades av Real Madrid från Leonardos förra klubb Milan har inte lyft till Milanhöjder i Real och har under hösten återhämtat sig från en knäoperation. Och nu kopplas han alltså ihop med en flytt tillbaka till Milano, men då till Milans ärkerival Inter.

Vidare flörtar också Luis Fabianos agent med Inter och säger att hans klient gärna skulle spela för Leonardo. Och lägg därtill uppgifter om att Inter följer Genoas försvarare Andrea Ranocchia och Udineses chilenske stjärna Alexis Sanchez – och att man vill ha Fiorentinaslagkapten Ricardo Montolivo i sommar – så inser man att det kan bli en hektisk silly season hos de regerande Champions League- och Serie A-mästarna

Annons
Publicerad 2010-12-25 12:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto