Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

BOMBEN: Maldini och Kaka till Inter?

Sillybloggen

Förre Milan-tränaren Leonardo är klar för Inter och nu vill han plocka in två namn som kan väcka mycket känslor i Milano. Enligt Gazzetta dello Sport har han hört sig för angående att ta in Kaka som förstärkning på spelarfronten. Om det skulle reta gallfeber på Milanfansen att se sin legendar i blåsvart tröja är det nog inget mot hur reaktionerna skulle bli om Leonardo lyckades med sin andra plan – att göra Paolo Maldini till assisterande tränare i Inter.

Maldini är andra generationens milanista med pappa Cesare som har 347 matcher för Milan mellan 1954 och 1966, några år som huvudtränare och ett livslångt engagemang i klubben på sitt CV.

Paolo slog pappa och spelade nästan 650 ligamatcher mellan debuten 1985 och avskedet 1999 – han har aldrig spelat för en annan klubb. Han är född i staden, hans nummer är pensionerat i väntan på att någon av hans söner gör debut för klubben och hans meritlista med sju ligatitlar och fem champions league-guld gör honom till en av klubbens genom tiderna största legendarer.

Klart är att det skulle vara ett av historiens mest infekterade klubbyten om det gick igenom.

Annons

Maldini har redan tidigare nobbat en annan klubb. Efter pensionen 2009 nobbade han ett jobb som scout åt Chelsea.

Publicerad 2010-12-27 15:34

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto