Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Storstädning i United - tio spelare kan flytta

Sillybloggen

När sommarfönstret öppnar inleder Manchester United en hejdundrande storstädning. Enligt the Guardian kan uppemot tio spelare vara på väg bort.

Den största snackisen är antagligen Dimitar Berbatov, forwarden som öst in mål i Premier League – men som inte ens tog plats på bänken i Champions League-finalen mot Barcelona.

– Det var den sortens hjärtskärande besked man inte vill lämna. Valet stod mellan honom och Michael Owen, och då bedömde jag att Michael kunde vara rätt man att satsa på med sin rutin och förmåga att avgöra matcher, sade Alex Ferguson efteråt.

Engelska medieuppgifter placerar Berbatov, som inte ska ha tagit petningen med ro, i sin gamla klubb Tottenham Hotspur. Samtidigt spekuleras det i att mittfältaren Luka Modric kan gå motsatt väg – för att ersätta Paul Scholes som ska vara nära ett beslut om sin pensionering.

Annons

Även Wes Brown, Bebe, Gibson, Obertan och Owen kan vara på väg att lämna Old Trafford. Sedan tidigare står det ju klart att målisen Edwin van der Sar slutar, liksom Gary Neville.

Publicerad 2011-05-30 11:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto