Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Aston Villa vill sno Larsson från Sunderland

Sillybloggen

Allt tydde på att Sebastian Larsson skulle skriva på för Sunderland. Nu skriver flera brittiska medier att Aston Villa kan sno svensken i sista sekund.

Birminghams förre tränare, Alex McLeish har gjort en kontroversiell flytt och flyttat till sin tidigare klubbs värsta konkurrenter – Aston Villa. Och det är förstås i ljuset av det som en eventuell övergång för Sebastian Larsson blir aktuell. McLeish är ett stort fan av Larsson, inte minst efter hur han avslutade säsongen, och nu ska han vilja att svensken hänger med honom till Villa.

Frågan är om McLeish kan övertyga Larsson om att gå till Birminhams värsta rivaler? För om Larsson vill ha en gammal manager som han känner, fungerar Sunderland lika bra. Steve Bruce, manager i klubben, tog honom till Birmingham från Arsenal och är även han förtjust i svensken.

Annons

Larsson själv sa tidigt att han skulle ha “is i magen” under sommaren och vänta ut anbuden tills något som kändes riktigt bra kom.

Publicerad 2011-06-21 18:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto