Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Messis kupp - övertalar Agüero om Barcelona

Sillybloggen

Sergio Agüero verkar vara på väg att lämna Atlético Madrid. Flera toppklubbar jagar honom och nu skriver flera italienska medier att Lionel Messi försöker övertala honom att komma till Barcelona.

Det är spelaren som alla storklubbar vill värva i sommar. Sergio “Kun” Agüero har intresse från alla stora ligor och toppklubbar i såväl Spanien, Italien och England. Barcelona är en av klubbarna som kopplats ihop med Atleti-stjärnan, och kanske har man ett ess i rockärmen i kampen om att knyta åt sig honom.

Både Il Corriere dello Sport och Tuttosport skriver nämligen nu att Lionel Messi gör sitt bästa under Copa America för att övertyga sin landsman om att det bästa han kan göra är att komma till Barcelona.

Enligt de italienska mediernas källor ska Barcelona vara något av en drömflytt för Agüero, inte minst eftersom att han då får chansen att lira ihop med Messi. Atletico Madrid vill att Sergio Agüeros framtid bestäms så snart som möjligt, så att de vet hur de ska planera inför nästa säsong.

Annons

Svaret på var “Kun” spelar i höst lär komma efter Copa America.

Publicerad 2011-06-27 12:31

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto