Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Leverkusen vill ha tillbaka Berbatov

Sillybloggen

Bayer Leverkusen är intresserat av att värva tillbaka Dimitar Berbatov till klubben. Bulgaren spelade i Leverkusen mellan 2001 till 2006 innan flytten till Tottenham, och en av spelarens representanter bekräftar att den tyska klubben varit i kontakt. Berbatovs kontrakt går ut i sommar vilket innebär att han kan gå gratis om Manchester United inte utnyttjar sin kontraktsoption som innebär ett års förlängning.

– Leverkusen har siktet inställt på att få Berbatov till klubben. Det har varit kontakt, men det är ingenting konkret ännu. Det beror på Uniteds planer. Vi väntar till den 2 januari. Innan dess har United möjlighet att utnyttja sin option men händer det inte är Berbatov fri att lämna i sommar, säger anfallarens representant Ivan Dobrinov till tyska Bild.

Sir Alex Ferguson har tidigare antytt att han vill ha kvar Berbatov i klubben men så länge optionen inte har utnyttjats finns möjligheten för Berbatov att lämna gratis i sommar.

Annons
Publicerad 2011-12-28 15:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto