Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

PSG:s hemsida hackad - uppgav att Tevez är klar

Sillybloggen

Carlos Tevez uppgavs vara klar för PSG – som lanserade en välkomstsida på sin officiella sajt. Men alltsammans rörde sig om ett illdåd från okända fotbollshackers.

Enligt flera franska och italienska medier bar förhandlingarna mellan Manchester City och Paris Saint Germain frukt under fredagskvällen. Köpesumman på knappt 350 miljoner kronor var satt sedan tidigare, och nu skulle även forwarden själv ha enats om de personliga villkoren.

Bland annat Gazzetta dello Sport gick ut med nyheten, men ändrade sig sedan snabbt. Nu rapporterar man i stället att Tevez agent Kia Joorabchian hävdar att det kanske inte blir någon transfer alls.

– Vi är inte överens med PSG, säger han.

Vid det laget hade den franska klubben redan upprättat en välkomstsektion till Carlos Tevez där fansen fick skriva en hälsning till stjärnvärvningen. Något som självklart gav många PSG:are glädjefnatt. Men sajten ändrades snabbt tillbaka till originalutförandet – och enligt vad det verkar har PSG utsatts för en hackerattack.

Annons

Summa summarum: Carlos Tevez är inte klar för Ligue 1.

Publicerad 2012-01-20 21:19

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto