Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Willian: "Jag ville till Chelsea"

Sillybloggen

Ett av det förra transferfönstrets största snackisar var Sjaktar Donetsks brasse Willian. Anfallaren kopplades ihop med Chelsea, Tottenham och Juventus, men blev kvar i Sjaktar. Till ESPN förklarar Willian hur spelet gick till bakom kulisserna.

– Om jag skulle säga att jag var lycklig skulle jag ljuga. Jag ville till Chelsea, de hade lagt ett bud på 215 miljoner kronor och allt jag ville var att packa väskorna och åka, men jag kunde inte för jag hade kontrakt med Sjaktar. Jag försökte övertala klubben att låte mig gå, eftersom jag visste att både Chelsea och Juventus lagt bud på mig, säger Willian.

Klubben nobbade samtliga bud på brassen som i efterhand menar att det visar hur högt klubben värderade honom, vilket var smickrande. Trots det är drömmen fortfarande att flytta från klubben.

– Mitt mål är att spela för en större klubb i en större liga. Klubben vet att jag vill det, alla vet det. Presidenten har lovat att släppa mig om någon lägger ett bud på 260 miljoner kronor och jag tänker försöka gå till en stor klubb, säger Willian.

Annons
Publicerad 2012-12-20 22:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto