Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Falcao: "Tänker bara på Atletico"

Sillybloggen

En av höstens hetaste spelare är Atletico Madrids Radamel Falcao. Colombianen har efter en strålande säsong i Atletico Madrid fått många storklubbars ögon på sig.

Framför allt har det ryktats om att Chelsea skulle vara beredda att betala en stor summa pengar för att knyta till sig anfallaren. Falcao själv är dock nöjd med tillvaron i Atletico och har inte några planer på att lämna.

– Någon gång i livet kommer det tillfället att komma, men nu tänker jag bara på Atletico. Jag har tre år kvar på mitt kontrakt och fokuserar på det, säger Falcao till The Times.

Real Madrids president, Florentino Perez, skämtade nyligen om att han ska försöka locka till sig Falcao på samma sätt som han gjorde när Real Madrid värvade Zidane. Det vill säga att ge en näsduk med texten “wanna play in Madrid?” under guldbollen-galan. Falcao dementerar dock det.

Annons

– Jag hörde att någon sade det, men jag tror att det bara är ett skämt mellan Atletico Madrid och Florentino, sade Falcao till The Times.

Publicerad 2012-12-23 18:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto