Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Verratti vill spela med De Rossi i PSG

Sillybloggen

Det har ryktats om att PSG:s talang, Marco Verratti, är på väg till Roma samtidigt som Daniele De Rossi går motsatt väg. Nu dementerar Verratti möjligheten till ett sådant byte.

– Nej, det finns inte en chans att det händer. Daniele är en bra spelare även om jag vill spela med honom tvivlar jag på att Roma kommer släppa honom. Jag repeterar, jag blir gladare varje dag i Paris. Det var inte enkelt i början, men med de senaste vinsterna har vi visat att vi är på väg att bli ett riktigt lag, säger Verratti till Sky Sports Italia.

Verratti fick även en del frågor om sin lagkamrat, Zlatan Ibrahimovic, och öste beröm över svensken.

– Med tanke på hur talangfull Ibra är skulle han bara kunna gå omkring och vinna matcher. Istället jobbar han hårdare än någon annan och skriker bara på oss för vårat eget bästa. Han är en ledare och leder laget. Man utvecklas verkligen av att spela med honom.

Annons

Vi pratar ofta om Serie A i PSG eftersom många i laget varit där tidigare. Ibra berättar alltid om hur lycklig han var i Milan. Både han och Thiago Silva sägar att det är den perfekta klubben. Vilken klubb som jag tycker är perfekt? Pescara, säger Verratti.

 

Publicerad 2012-12-23 21:16

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto