Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Arsenal utesluter David Villa-värvning

Sillybloggen

Ett av transferfönstrets mest efterhängsna rykten har varit att David Villa ska vara på väg till Arsenal. Barcelona har flera gånger uttalat sig om att det inte finns någon möjlighet att affären blir av, bland annat genom presidenten Sandro Rosell.

– Jag kan fullkomligt utesluta att Villa lämnar klubben i vinter. Han är vår och vi behöver honom, det är mycket kvar av säsongen, sade Rosell till Sky Sports.

Ryktet har dock levt vidare, men kanske får det nu trots allt sin dödsstöt. Sky Sports rapporterar nu att även Arsenal ska ha uteslutit en värvning av Villa under transferfönstret. Istället ser nu Bastias offensive mittfältare, Florian Thauvin, ut att vara närmast en flytt till Arsenal.

Arsenal har dock konkurrens då en annan klubb i Premier League också är ute efter Thauvin. Vilken klubb det handlar om? Om vi säger såhär, Thauvin är en fransman. Inte helt otippat är det Newcastle det handlar om.

Annons
Publicerad 2013-01-28 23:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto