Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Juve värvar norsk 16-årig supertalang

Sillybloggen

Juventus har värvat ännu en ung mittfältare. Norska TV2 berättar nu att den norske supertalangen Vajebah Sakor har skrivit på för klubben.

Mittfältaren har provspelat i Milan, FC Köpenhamn och Rosenborg och har även kopplats ihop med en flytt till Arsenal. Nu ska dock 16-åringenklarat Juventus läkarundersökning och kommer att skriva på inom kort.

Sakor spelar för tillfället i norska Asker och hans agent, Mike Kjölö, tror att flytten till Juventus var det bästa tänkbara beslutet.

– Juventus är den största klubben i Italien idag. De vill ha och utvecklar spelare som har möjlighet att spela på den högsta nivån. Det är inte många som tas in och Vajebah vet att det är en extraordinär möjlighet han har fått, säger Kjölö till norska TV2.

– Vi tog god tid på oss när vi bestämde oss. Vi var även och besökte klubben under nyår och har diskuterat allt från den sportsliga biten till skolan och det sociala. Sakor kommer att tillhöra Primaveralaget där han kommer att spela med flera landslagsmän, säger Kjölö.

Annons
Publicerad 2013-01-29 15:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto