Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Neymars dröm: "Att Rooney kommer till Barcelona"

Sillybloggen

Neymar har en drömspelare som han gärna skulle locka till Barcelona. Den engelske landslagsforwarden Wayne Rooney.
– Han är en av de mest talangfulla i världen, säger brasilianaren.

Den 21-årige Confederations Cup-stjärnan ansluter ju till La Liga-bjässen under sommaren, och då skulle han gärna göra sällskap med Manchester Uniteds forwardsspets. 27-årige Rooney uppges vara sugen på just Barcelona.

– Jag har träffat Wayne några gånger och han verkar vara en bra kille, men än viktigare är han en av de spelare jag ser upp till mest i världen. Han är en av de mest talangfulla och mest tekniska spelarna i världen, säger Neymar enligt Sportbladet.
– Självklart skulle han förbättra Barcelona, han skulle förbättra vilken europeisk klubb som helst. Och på en personlig nivå skulle det vara en dröm att spela med honom.,

Annons

Samtidigt skriver Daily Mirror att Arsenal gjort slag i saken och omvandlat sitt intresse för Rooney till ett regelrätt bud. Men Manchester United ska bryskt ha avisat erbjudandet om 210 miljoner kronor med ett meddelande om att “Rooney inte är till salu”.

Publicerad 2013-06-30 13:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto