Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Fábregas allt närmare United

Sillybloggen

Trots att Barcelona och Cesc Fábregas har dementerat en övergång till Manchester United så börjar det närma sig en flytt. Enligt den brittiska tidningen The Guardian hoppas David Moyes att övergången ska kunna genomföras inom 48 timmar. Moyes bekräftar att klubbens vice ordförande Ed Woodward har återvänt till Manchester från klubbens turné för att arbeta med övergången. Som tidigare rapporterat ligger Uniteds bud på 30 miljoner euro.

– Woodward arbetar med det. Jag kommer ha mer information om det här i morgon eller så. Förhoppningsvis kommer det lite goda nyheter inom kort, säger Moyes.

Men trots att Moyes är fast besluten om att värva den 26-årige mittfältaren så kan det bli svårt. Så sent som för tre dagar sedan meddealde Fabregas, via klubbens tränare, att han vill stanna i klubben.

– Det är bra att vi får erbjudanden för Cesc Fabregas – det innebär att han spelar bra. Men jag har pratat med honom och han vill stanna. Han drömmer om att lyckas här, sade Barcelonas tränare Tito Vilanova.

Fabregas spelade i Arsenal 2003-2011 där han även var lagkapten. Därefter gick han till Barcelona. I årets ligaspel gjorde han tio mål och elva assist på 31 matcher.

Annons
Publicerad 2013-07-19 10:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto