Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Rodgers: "Jag trodde Arsenal hade mer klass"

Sillybloggen

Brendan Rodgers är inte nöjd med Arsenals agerande i den potentiella affären med Luis Suarez.

Efter Steven Gerrards hyllningsmatch mot Olympiakos satte han än en gång ner foten och förtydligade att Suarez inte är till salu. Det var var också då han kom med det något överraskande uttalandet angående Arsenals beteende:

– Jag måste erkänna att jag blev överraskad över deras bud på 40 miljoner plus ett pund… Jag har alltid associerat Arsenal som en klubb med klass, sa han enligt Daily Mirror.

– Det är möjligt att de spelar ett spel här, men vi kommer bara att gå vidare och göra vårt jobb, och budskapet är oförändrat: Vi vill inte sälja.

Brendan Rodgers hoppas nu att upprepandet ska få Arsenal att förstå att det vill till mer pengar om Liverpool ska överväga en försäljning.

Annons

– Jag tror att det kommer en tid när de kommer att förstå det. De är intresserade och att omvandla det intresset i två bud som inte är i närheten av Luis skulle vara värld – det är deras rätt att göra det, det finns en marknad för spelare, men vårt budskap är oförändrat.

Så som affären utvecklat sig hyser också Rodgers stora förhoppningar om att Uruguayanen stannar.

– Vi har total kontroll på situationen och så kommer det att förbli.

Publicerad 2013-08-05 00:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto