Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

van Nistelrooy gör comeback - söker efter ny klubb

Sillybloggen

Ruud van Nistelrooy, 37, gör comeback. Han letar nu efter en ny klubb att starta upp karriären i.

Den notoriske holländske målskytten Ruud van Nistelrooy har hunnit bli 37 år och han lade skorna på hyllan sommaren 2012. Nu, ett och ett halvt år senare, meddelar holländaren att han gör comeback.
– De senaste veckorna har det varit spekulationer och jag är här för att få slut på dem, genom att meddela min comeback till fotbollen, sa Ruud van Nistelrooy på en presskonferens.

Han representerade bland annat Manchester United och Real Madrid under sin karriär. Han senaste klubb var Malaga där han spelade sin sista säsong, eller det man trodde var hans sista säsong.
– Vad jag letar efter är en klubb med stor kemi, med fantastiska fans och kan vinna troféer. Jag vill försöka vara en del av det genom att göra massa mål. Jag är redo för det. Jag är bättre form än någonsin, jag har arbetat hårt för att komma till den här situationen igen, och jag är redo för att skriva på för en storklubb, sa holländaren.

Annons
Publicerad 2014-02-14 20:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto