Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Varane: "Vill att Pogba kommer till Madrid"

Sillybloggen

Paul Pogba är ryktens man just nu. PSG, Chelsea och Real Madrid jagar honom. I en intervju med tidningen Telefoot berättar Real Madrids mittback Raphaël Varane att han vill ha Pogba till Santiago Bernabeu. De två spelade i de franska ungdomslandslagen tillsammans och han skulle gärna se sin landsman i Real Madrid.
”Jag har sagt till honom att komma till Real Madrid, men det är inte upp till mig vilka vi ska signa. Han är redan i en storklubb. Jag hoppas vi får ett bra VM tillsammans”.

Samtidigt har Juventuscoachen Antonio Conte enligt Goal uttalat sig om att det är upp till Juventus att få Pogba att växa.
”Han har stor potential och kan bli en fantastisk spelare både offensivt och defensivt för Juventus. Det är jag som säger detta, kom ihåg att jag brukade ta mig upp och ner på planen när jag spelade. Paul kan uppnå sin potential och bli en stor mästare. Det är vår plikt att se till att han växer på rätt sätt för att förstå spelet och anpassa sig till olika situationer.”

Följetongen om var Pogba spelar nästa säsong lär fortsätta.

Annons
Publicerad 2014-02-24 19:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto