Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Feyeenord vill ha tillbaka Guidetti

Sillybloggen

John Guidetti är fast på Stokes bänk.
Nu försöker Feyenoord locka tillbaka svensken.

John Guidetti gjorde stor succé när han var utlånad från Manchester City till Feyenoord under säsongen 2011/2012. Han gjorde 20 mål på 23 matcher och blev snabbt en publikfavorit på De Kuip.

Efter en lång virussjukdom är nu John Guidetti tillbaka i spel och på nytt är han utlånad. Den här gången till Premier League-konkurrenten Stoke. Dock har utlåningen inte varit lika framgångsrik som tiden i Holland. 21-åringen har bara fått göra kort inhopp (totalt sex stycken) och han har inte hittat nätet.

Nu uppger holländska tidningen Voetball International att Feyenoords sportchef Martic van Geel har haft ett möte med Johns pappa, Mike Guidetti.

Annons

I en annan tidning, Algmeen Dagblad, bekräftar van Geel att han haft ett möte med John Guidetti – men att det var av mer i vänskapligt syfte.

– Nej, snälla, det finns inget bakom. Vi har en bra relation med familjen Guidetti. Mike var i närheten och vi drack kaffe, säger sportchefen till tidningen.

Feyenoord vill köpa loss Guidetti till sommaren och han uppges kosta drygt 22 miljoner kronor.

Publicerad 2014-04-02 08:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto