Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Milan jagar duo från Chelsea

Sillybloggen

Milan vill förstärka inför nästa säsong och tar en titt på Stamford Bridge. Där finns två spelare i jakt på speltid som inte verkar ha något emot en flytt.
Enligt Goal.com är framför allt Ashley Cole ett hett mål.
Clarence Seedorf har uttryckt önskemålet att värva ytterbackar. Efter matchen mot Catania i söndags sa han till pressen:
– Jag hade föredragit att ha Cafu och Segrinho på kanterna men vi har inte dem i laget, sa han innan han analyserade sina alternativ.
– (Daniele) Bonera ger defensiv balans till laget, (Kevin) Constant är mittfältare, (Urby) Emanuelson har spelat ytterback några gånger i karriären men vi har inte någon riktig vänsterback.

Coles kontrakt går ut i sommar och han kan komma att flytta som Bosman efter att Jose Mourinho petat honom till förmån för Cesar Azpilicueta.

Även nigerianen John Obi Mikel uppges intressera Milan. Han kostar 14 miljoner euro (cirka 130 miljoner kronor) och ska Milan lägga pengar på honom så krävs att man först väljer bort att göra lånen av Adil Rami (från Valencia) och Adel Taarabt (från Queens Park Rangers) permanenta.

Annons
Publicerad 2014-04-16 14:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto