Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Liverpool säkra - Suárez stannar

Sillybloggen

Liverpool är säkra på att storstjärnan Luis Suárez kommer att stanna i klubben trots att de stora spanska klubbarna cirkulerar kring Anfield.

Suaréz kommer från en fantastisk säsong i Liverpool och visade direkt, i sin första VM-match, att han är en av Europas allra vassaste målskyttar. Real Madrid och Barcelona har visat stort intresse för forwarden men enligt Liverpool Echo blir han kvar i sin engelska klubb.

I december förra året skrev han på ett nytt kontrakt med Liverpool värt runt två miljoner kronor i veckan – vilket gör honom till en av Premier Leagues bäst betalda spelare – och Liverpools kvalificering till Champions League lär inte försämra klubbens chanser att få behålla Suárez.

Hans kontrakt med klubben sträcker sig till 2018 och innehåller en utköpsklausul, men vilken summa den klausulen ligger på förblir hemligt. Enligt vissa rapporter ska Real Madrid och Barcelona vara redo att spendera runt 650 miljoner kronor för att locka Suárez ifrån Anfield men vad Liverpool Echo erfar krävs mer än så för att klubben ska släppa honom.

Annons
Publicerad 2014-06-23 09:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto